lauantai 4. toukokuuta 2013

Kuulumisia!


Välillä mä mietin, että miksi järjestää yms. yhtään mitään, kun kuitenkin fiilis saadaan pilattua yhdellä ainoalla lauseella. Tekis mieli heittää hanskat tiskiin ja antaa jonkun muun tehdä sitten paremmin.

Kuitenkin! Ulkona sataa lunta ja ilma on erittäin masentava muutenkin. Viime illan ja yön olin äidin ja Hennin kanssa vahtimassa kummityttöäni, Siljaa ja tämän isosiskoa. Silja heräilee yössä about 20 kertaa, mutta mulla ja Hennillä maksimimäärä heräämisiä ja/tai kinahduksia on kaksi! Outoa!
   Sain unta klo. 04.30 ja heräsin sitten 08.20, kun Silja heräsi. Jostain syystä mulla ei päikkäritkään nykyään onnistu, koko ajan mennään siis alle puolella teholla.

Eilen mulle tuli vähän rahaa ja apteekkiin meni jo vajaa satanen! Lisäksi laskuja ja tänään käytiin kaupassa, lainasin vähän äitille ja ostin Mikulle eläinkaupasta tuotteita ja itselleni (ja Hennille! ;)) vähän pientä kivaa. Sinne meni oikeastaan rahat, ehkäpä satanen on enää tilillä ja seuraavan kerran rahaa tulee 22. päivä ja sekin vähä menee lääkkeisiin. Masentavaa. Lääkkeiden määrä siis!

Emmin lapset tuli vappuna taas Sotkamoon! On niin ihana halia Eliasta ja heittää aivotonta huumoria (vajaa täti, seitsemän vuotias poika = pieruhuumori). Illemmalla loput muksut tulevat toisesta mummolasta, joten haliarutistusilta sikiöillä tiedossa! ;)

Huomenna pitäis vielä käydä Maken siskonpojan 7-vuotis synttäreillä ja ahdistaa, kun lapset on taas niin vähän aikaa, että haluaisin kaiken mahdollisen ajan niiden kanssa viettää. En kuitenkaan haluais loukkaantumisia ihmisiltä.

Tämmöstä tänne kuuluu, ei siis mitään kovin ihmeellistä!

DemoniMiku

Sallan luona suihkunraikkaana seiloripuvussa!

Silja<3

Mystinen tilaus ;)

Siittiö, joka sisältää vanilja-karamelli likööriä 8)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Eriävistä mielipiteistä huolimatta, toivon asiallista kommentointia, kiitos! :)

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: lovely_bunny_89@hotmail.com