maanantai 8. huhtikuuta 2013

Reissua

Huhhuh! Lauantaina piti herätä aikasin, kun seittemältä lähettiin ajamaan kohti Parhaharjun opistoa. Menomatka meni väsynein silmin ja jouduttiin ajamaan 30 kilometriä ihan hirveetä hiekkatietä! Navigaattori valitsi oikein hienon reitin! Ajettiin sitä tietä varmaan lähemmäs tunti, kun se oli niin huonossa kunnossa, ettei voinut ajaa normaalia vauhtia.


Nukkumatti saavutti Hennin

Päästiin kuitenkin perille opistolle ja haettiin varastosta Hennin tavarat auton kyytiin ja lähettiin jatkaa samantien kotimatkaa. Pysähdyttiin Kauppakeskus Matkukseen kierteleen. Älytön keskus! Kun kesällä käytiin Kuopion Ikeassa niin oli tosiaan vaan se Ikea. Nyt oli ainakin parikymmentä liikettä lisää!

 
Päärynä aivonjäädyttäjä
Blue Ice aivonjäädyttäjä


Ostin kauppakeskuksen Spice Icesta tommoset jääjutut mulle ja Sasulle ja Makelle pehmiksen. Henni ei halunnut mitään. Sitten lähettiin jatkaa matkaa tähtäimessämme Hesburger!

Pysähdyttiin Iisalmen Heseen ja kaikki oltiin yhtä mieltä siitä, että kyseisessä puljussa oli maailman parhaiten tehdyt ateriat! Kerrankin ateriat näytti hyviltä ja maistu taivaallisilta! 

Make & pehmis

Aterioinnin jälkeen lähdettiin sitten kotiin päin.

Kotona oltiin joskus kuuden jälkeen ja veto oli ihan pois! Katottiin Maken kanssa elokuva Huone 1408 ja sitten painuttiin pehkuihin. Nukuin sunnuntaina yhteen asti päivällä!

Leikin Lumian kameralla
Pikkuveikka<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Eriävistä mielipiteistä huolimatta, toivon asiallista kommentointia, kiitos! :)

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: lovely_bunny_89@hotmail.com