perjantai 4. huhtikuuta 2014

4.4.2014

Laitoin reilu viikko sitten työkokeilupaikkahakemuksia päiväkoteihin. Eilen sitten sain kaipaamani soiton ja ensi viikolla saan tietää, että pääsenkö kyseiseen päiväkotiin. Jes!
Kahdesta muusta päiväkodista ei ole kuulunut mitään, vaikka puskaradion kautta sainkin tietää, että toisessa päiväkodissa hakemuksestani oli pidetty.

Tänään pääsen taas vastaanottamaan Hennin viikonloppulomille! Hennistä tuli viime viikolla virallisesti lääkintämies. Olen todella ylpeä pikkusiskostani! Kuuluisa suomalainen sisu tulee Hennissä ilmi moninkertaisena.

Tänään on tarkoitus vietellä iltaa ystävien kanssa pitkästä aikaa. Miksiköhän se aina jännittää?

Eilen tilailin meille uudet pussilakanat! Ihastuin kovasti päärynäkuvioiseen pussilakanasettiin ja kun se oli vielä alennuksessakin niin parilla klikkauksella paketti olikin jo tulossa.

Kuva täältä

Olen parin päivän ajan kärsinyt pääkivusta. Ensin kipu oli vasemman silmän yläpuolella. Ensiksi tuntuu viiltävä kipu, jonka jälkeen silmän yläpuolella jomottaa. Kipu ei kuitenkaan ole jatkuvaa, vaan muutaman kerran päivässä ilmestyvää. Eilen kipu siirtyi oikealle puolelle ja tänään koko päätä on särkenyt enemmän tai vähemmän.
Särkylääkkeet eivät tehoa ja hieman mietityttääkin, että onko muutaman vuoden takainen, tuskaisa päänsärky palaamassa.

Kävin tuolloin magneettikuvissa, joista näkyi, että päässä on muutama kysta/kalkkeuma. Ei kuitenkaan tiedetä, että johtuivatko kivut niistä. Päätä särki pystyssä ollessa, joten oikeastaan makasin koko ajan. Päänsärky loppui kahden viikon jälkeen ja on pysynyt poissa. Ainakin tähän asti.

Tämmöisiä kuulumisia siis tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Eriävistä mielipiteistä huolimatta, toivon asiallista kommentointia, kiitos! :)

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: lovely_bunny_89@hotmail.com