maanantai 7. huhtikuuta 2014

Jotexiin koukuttunut

Jotexin sivuille löydettyäni on muhun iskenyt hillitön sisustushimo. Visioita toisensa perään lentelee silmissä. Ainoa ongelma on asunto.

Tällä hetkellä asumme 47 neliöisessä kaksiossa. Asunto on ollut oikein hyvä ensimmäinen yhteinen koti, mutta molemmat haluaisimme jo uuden, hieman tilavamman asunnon.
Kotimme on hyvällä paikalla eikä vuokrakaan ole hirveä. Asunnossa kuitenkin on kaksi suurta miinusta.

Ensimmäinen miinus on tilanpuute. Kaappitilaa on aivan liian vähän ja makkarissa tulee törmäyksiä, kun mun pitää päästä kaapille ja Markus istuu koneella.

Toinen miinus on, että meillä ei ole keittiötä. Siis sellaista oikeaa. Kyseessä on siis olohuone-keittiö yhdistelmä, missä ei sinänsä ole mitään vikaa. Keittiö sattuu vain olemaan rivissä yhdellä seinällä. Tästä syystä keittiötasotilaa on vähän ja usein hermot katkeavatkin, kun ruokaa tms. tehdessä kupeille ja lautasille ei vain ole tilaa.

Muuten valittamista ei oikeastaan ole. Meillä on oma piha ja kesäksi ajattelin laittaa siihen kasvamaan kukkia. Siemenet on jo ostettu, toivotaan, että innostus pysyy vielä kylvämiseen asti ylhäällä.
Kalusteita ei meidän takapihalta valitettavasti löydy. Niitä ei neljään vuoteen ole ollut, joten tuskin tulee koskaan olemaankaan, harmi sinänsä. Takapihamme ei tosin ole mitenkään kovin yksityinen, sillä siitä aukeaa suora näkymä toiseen kerrostaloon ja sen pihaan. Tutkivien katseiden alla ei oikein rentoutuminen onnistu, vaikka kuinka haluaisin.

Joka tapauksessa, otsikkoon viitaten, ilokseni löysin Jotexista tähänkin asuntoon sopivia tuotteita.
Olen vuosia metsästänyt meille päiväpeittoa. Sopivan kokoista, hintaista eikä näköistä ole harmikseni sattunut löytymään. Mutta kappas! Syventyminen Jotexin sivuille kannatti.

Päiväpeitto löytyi, sopivan kokoinen ja hintakin oli uskomaton. Nimittäin peitto löytyi makeaan 8,90 euron hintaan. Lisäksi settiin kuuluu kaksi koristetyynynpäällistä.

Ja koska tulee päällisiä niin totta kai piti tilata vielä kaksi pientä tyynyä, jotka pääsevät koristamaan sänkyämme yhdessä uuden päiväpeiton ja päällisten kanssa. 40 x 40cm kokoiset tyynyt löytyivät edulliseen 4,90 euron kappalehintaan.

Mukaan tarttui vielä aluslakana. Meillä lakanat tuntuvat olevan aina petivaatteiden vaihdon aikaan kuivumassa tai likaisena, sillä niitä on niin vähän. Salvianvihreä lakana pääsi mukaan tilaukseen 240 x 260 kokoisena, 19,90 euron hintaan.

Kuva täältä

Kuva täältä

Kuva täältä
Nyt odotan kädet syyhyten, että ilmoitus pakettien saapumisesta kilahtaa kännykkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Eriävistä mielipiteistä huolimatta, toivon asiallista kommentointia, kiitos! :)

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: lovely_bunny_89@hotmail.com