tiistai 26. elokuuta 2014

Terve

Viime perjantaina mulla oli siis vihdoinkin lääkäri. Sain antibioottikuurin keuhkojen vuoksi ja kuurin jälkeen suuntaan spirometriaan, jonka jälkeen nähdään astman tilanne ja ollaan viisampia yhdessä lääkärin kanssa.
Mielialalääkkeiden annostusta lähdettiin myös vähentämään. 
   Pienin askelin edetään, sillä lääkärin mukaan mun masennus oli sen verran rankka ja vaikea, että suurempi muutos lääkityksessä voisi aiheuttaa haittaa. Lääkäri sanoi myös, että monet ihmiset joutuvat syömään jotakin mielialalääkettä koko loppuelämänsä ajan. Toivottavasti en kuulu heihin.

Käyttämäni mielialalääkkeet olivat Voxra 300mg ja Venlafaxin 75mg. Voxran annostus tiputettiin puoleen ja kuukauden päästä katsotaan, että miltä tuntuu. Venlafaxinia syön normaalisti, mutta mikäli kuukauden kuluttua kaikki näyttää hyvältä niin Venlafaxin tiputetaan kerralla kokonaan pois. Jatkaisin siis vain Voxran 150mg annoksella.
   Tämä järjestely tuntuu hyvältä, vaikkakin Venlafaxinin lopettamisesta tulevat vieroitusoireet ovatkin kamalia. Viikossa niiden kuitenkin pitäisi mennä ohi, joten olen valmis!

Ja juuri äsken tuli taas poissaolokohtaus! Olin ihan rauhassa askartelemassa nimilappuja vaatekoreihini, kun tsädäm! En ymmärrä! Mistä tämä johtuu?! Ja mitä tämä edes on?

Seuraavaksi täytyy varata aika hammaslääkärille. Kun yksi hammas saatiin kuntoon, toinen lohkesi oikein kunnolla. Vituttaa, sillä pidän hyvää huolta hampaistani, mutta jatkuvan ja viime vuosina kasvaneen kortisonimäärän täytyy näkyä jossakin. Huonot hammasgeenit omaan jo muutenkin ja sitten vielä tämä! Mistä revin rahaa kaikkeen, kun sitä ei mistään tule?

Perjantaina mulla on aika työkkäriin, joten katsotaan. Jospa oltaisiin silloin viisaampia. Edes vähän.

Ja jotta postaus ei olisi aivan tylsä niin laitetaanpas muutama kuva vielä perään!

Duh?

Porukoiden Viljami-kissa oli päikkäreillä :3

Ja porukoiden Teo-kunkku myös. Päiväpeiton alla on mukavaa :3

Elokuun alussa Suomen Tivolissa. "Yksi kaikkien..."

2 kommenttia:

  1. Minkälaisia ne vieroitusoireet on? Kuulostaa pahalta...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillon, kun mulla jäi useempi Venlfaxin väliin niin tuli semmonen kaamee tuskanhiki, pyörrytti ja oli niin paha olo, että pysty vaan makaamaan sikiöasennossa lattialla. Ja nää kesti niin kauan, kunnes sain taas Venlafaxinin. Näitä odotellessa :D

      Poista

Eriävistä mielipiteistä huolimatta, toivon asiallista kommentointia, kiitos! :)

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: lovely_bunny_89@hotmail.com