tiistai 8. lokakuuta 2013

Mm. kuvia

Unohdin edellisessä postauksessa mainita pari asiaa.

Mun kasvojen iho on lähes normaali ja siitä voin kiittää valon lisäksi ainoastaan Locobase Repairia. Aivan mahtava voide! Sain ihopolilta sitä muutama viikko sitten vähän mukaan ja sitä on edelleen jäljellä. Ostin myös pari 50 gramman tuubia. Ostopaikasta riippuen hinta vaihtelee, mutta meidän apteekissa 50g tuubi maksaa reilun kympin. Mutta voide on myös joka ikisen sentin arvoinen.
Locobase Repair on rasvaista ja erittäin riittoisaa. Kuivalle iholle ihan mahtava juttu. Ainakin mulla. Vihdoin löysin rasvan, joka pitää mun kasvotkin kuosissa. Vaikeaa uskoa todeksi!

Toinen juttu on se, että nykyään suihkussa käydessäni teen voidepesun. Eli siis kastelen itseni normaalisti, laitan hiuksiin shampoon ja kainaloihin ja varpaanväleihin saippuan. Kasvot, vartalon ja raajat rasvaan Aqualan L nimisellä perusvoiteella ja sitten vain peseydyn loppuun normaalisti. Suosittelen tätä lämpimästi.

Vaikkei olisikaan ihottumaa, mutta iho on kuitenkin kuiva niin kannattaa tehdä voidepesuja. Itselläni näkyi selvä muutos, etenkin selän ihossa.

Näitä kahta siis ylistän ja suosittelen ihan oikeasti kokeilemaan niin kuivaan kuin ihottumaiseenkin ihoon.

Sitten vähän kuvia.



Tilasin kahdet uudet kuoret mun Lumiaan.
Käyttöön pääsi heti sininen söpöilykuori :3


Paras keksintö ikinä, for real!

Voidepesuun

Tän kirjan parissa on mennyt viimeset päivät, tyksin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Eriävistä mielipiteistä huolimatta, toivon asiallista kommentointia, kiitos! :)

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: lovely_bunny_89@hotmail.com