lauantai 17. toukokuuta 2014

Heissulivei!

Pahoittelut pitkästä tauosta. Onneksi syynä on kuitenkin hurjan positiivinen asia! Pääsin erääseen päiväkotiin työkokeiluun! Takana on nyt viisi viikkoa ja melkein saman verran on vielä edessä.

Olen viihtynyt paikassa todella hyvin. Tykkään työskennellä lasten kanssa, vaikken työn ulkopuolella niistä niin juuri pidäkään.

Karttunut kokemus siskon ja tädin lapsista on ollut suureksi eduksi. Lasten hoitaminen tulee luonnostaan ja olen siinä hyvä. Tällä hetkellä olen 0-4 vuotiaiden ryhmässä ja vaikka pidänkin työstä paljon en kuitenkaan haluaisi työskennellä päätoimisesti näin pienten lasten kanssa. Kokemusta puuttuu vielä eskari-ikäisistä lapsista, joten seuraavaksi toivoin pääseväni toimimaan kyseisen ikäryhmän kanssa.

Laitoin myös viime viikolla hakemuksen kouluun. Nyt jännätään!

Jotexin tilauskin tuli ja olen enemmän kuin tyytyväinen.

Kukkapenkkikin laitettiin Hennin kanssa kuntoon vapun aikana ja nyt odotan malttamattomana, että kukat alkaisivat kunnolla kasvaa. Huomaa, että olen ensikertalainen kukka-asioissa, hahah.

Siinäpä oikeastaan kaikki oleellinen. Elämä jatkuu samaa rataa, tasaisen tappavasti ja se on kivaa. Ainoa suurempi murhe tällä hetkellä on luottamuspula ja se saa välillä mielen käymään alamaissa.

Ainiin, tänään käytiin Maken kanssa Kajaanissa. Shoppailtiin jonkun verran, kun 15. päivä sain vähän rahaa. Olin taivaissa Musti & Mirrissä, siellä oli vaikka mitä sisäelin yms. ruokaa Vilperille! Sormihammasharja ostettiin myös Vilperin hammashoitoa varten. Ostin myös naudan henkitorvia Markuksen siskon perheen koiralle. Tykkään hemmotella kaikkia aina, kun vain voin! Pieni, mutta suunnattomasti minulle iloa tuova paheeni.
H&M:stä löysin pari perustoppia ja babydoll tyylisen topin.
Maxi Kodintukusta puolestaan sain ostettua tavaraa heinäkuussa pidettäviin kesäolympialaisiin. Voisi siis sanoa, että olin elementissäni! Söin myös kesän ensimmäisen pehmiksen! Nami!

Samalla reissulla otettiin Hennikin mukaan armeijan suojista.

Vilperi uskaltautui kiipeilypuuhun

Tädin mussukka valmistautui armeijaan. Ps. On sillä kädet!


Siinä se päiväpeitto + tyynyt nyt on!






2 kommenttia:

  1. http://aitijaisijakaksilasta.blogspot.fi/2014/06/5-kysymyksen-haaste.html

    Sulle ois haaste mun blogissa. :)

    VastaaPoista
  2. Mä en osaa liittää hemmetin linkkiä!!! Mun blogissa on sulle haaste!

    VastaaPoista

Eriävistä mielipiteistä huolimatta, toivon asiallista kommentointia, kiitos! :)

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: lovely_bunny_89@hotmail.com