torstai 10. heinäkuuta 2014

Tataa

Kesä on täällä! Ja niin on myös pirun ikävä hikoaminenkin! Suorastaan vituttaa öisin herätä siihen, että taipeet ja tissien väli hikoilee, kuin Niagaran putoukset konsanaan. Ei auta, kun nousta ylös ja kipittää vessaan kuivatakseni itseni pyyhkeellä. C'moon, hikoan niin samperisti, että joudun turvautumaan pyyhkeeseen kesken yöunien, etten huku aamuun mennessä!

Jotta ylitsevuotava hikoaminen ei joutuisi kiduttamaan minua yksin, on ihottumani ystävällisesti päättänyt olla avuksi. Joka ikinen hien koskettama kohta kutiaa. Siis todellakin kutiaa. Raavin öisin taipeet ja kaiken muunkin ihan auki. Hiki kirvelee pirusti raavittuun kohtaan, mutta samalla myös saa kutinan alkamaan alusta. Ja mitä tehdään, kun kutittaa?

Noidankehä... Jo liiankin tutuksi tullut juttu. Arrggh!

Suomen hellekesä ei miellytä ihoani. Marraskuisessa Puerto Ricossa ilma oli raikasta ja suolaista. Aurinko ei ollut näin ankara, oli uskomattoman hyvä olla. Usein kesä ja aurinko parantavat atoopikon ihoa. Tietysti minun ihoni täytyy kuulua johonkin hemmetin nurinkurin joukkioon.

Tänään kävin ostamassa 0,1% Bemetsonia, joka kuuluu vahvoihin kortisonivoiteisiin. Vähän  surettaa, kun olen pitkään pärjännyt miedolla kortisonivoiteella. Mikäli Bemetson ei pysty ihoani rauhoittamaan, aion käydä ostamassa ZipZoc voidesukat. Kymmenen kappaleen pakkaus sattuu vain maksamaan 50 euroa. Auts.

Ilokseni voin kuitenkin kertoa, että päänahkani on uskomattoman hyvässä kunnossa,  vaikka lievästi kutiaakin. Se on ainoa paikka, joka ei hikoile, vaikka olisi hattu päässä.

Tämmöisiä kuulumisia siis. Hyvinkin ihopainotteista asiaa, luonnollisesti. Uimassa en ole tälle kesälle vielä käynyt ja voi hyvinkin olla, että se jää kokonaan tekemättä.
 
Tällä hetkellä yritän parantaa ruokavaliota ja treenailla. Haluan nimittäin saada pömppikseni pois. Tai no, pienemmäksi ainakin.
Hennin lähdettyä inttiin, yhteiset salikäyntimme loppuivat. Ajattelinkin, että otan itseäni niskasta kiinni ja alan käydä salilla, rohkeasti ja yksin. Lisäksi vielä Markuksen kanssa aloitetut pyörälenkit ja kotona odottavat kahvakuula ja seitsemän minuutin treeni. Tästä tämä lähtee!

2 kommenttia:

Eriävistä mielipiteistä huolimatta, toivon asiallista kommentointia, kiitos! :)

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen: lovely_bunny_89@hotmail.com